Coach je Kind

Het opvoeden van een kind met een diagnose ADHD/ Autisme en aanverwante uitdagingen is niet altijd makkelijk. Voel je je soms machteloos en gefrustreerd, omdat je niet goed weet hoe je met je kind kunt communiceren? Happy KidsCare kan je helpen door middel van de training ‘Coach je Kind’.

 

Kinderen kunnen sterk reageren op verbale, maar ook op non-verbale communicatie. Soms ontstaat er weerstand zonder dat je weet wat precies de oorzaak is. Veel ouders ervaren dan ook een zoektocht naar de beste manier om met hun kind te communiceren.

Weerstand verdwijnt

Bij Happy KidsCare helpen we je daarbij. Je krijgt handvatten en leert om kennis toe te passen waardoor de onnodige weerstand bij je kind stap voor stap bijna helemaal verdwijnt.

Herken jij jezelf in één of meer van de volgende situaties? Dan is de training ‘Coach je Kind’ interessant voor jou.

  • Je voelt je regelmatig moe, gefrustreerd en/of machteloos.
  • Je hebt weinig zelfvertrouwen in de omgang met je kind en twijfelt of je een goede ouder bent.
  • Je bedekt veel met de mantel der liefde, maar wilt eigenlijk beter je grenzen bewaken.
  • Je wilt beter aansluiting vinden bij je zoon of dochter, zodat er minder strijd is.
  • Je wilt beter leren omgaan met boosheid of agressie van je kind.

Rust en harmonie in huis

Tijdens de training bouw je zelfvertrouwen op in de omgang met je kind. Daardoor creëer je rust en harmonie in huis. Ook leer je de juiste taal richting je kind te gebruiken, negatief gedrag om te buigen naar positief gedrag en hoe je emoties kunt herkennen.

Het resultaat van de training ‘Coach je Kind’? Jij weet wie je als ouder bent en wat voor jou belangrijk is. En het belangrijkste: je weet hoe je de interactie met je kind positief kunt beïnvloeden.

Praktische informatie

De training vindt plaats in groepen van maximaal tien ouders. We zien de beste resultaten wanneer beide ouders meedoen, maar dit is niet noodzakelijk. De training vindt plaats op onze eigen trainingslocatie aan de Buitenhofdreef 272 in Delft echter afhankelijk van de Corona maatregelen kan de training ook online via Zoom plaatsvinden. Heb je vragen over de inhoud van de training? Wij helpen je graag. Neem dan contact met ons op.

Data en tijden

De training is verdeeld over 5 avonden.
In september 2022 zal de eerstvolgende woensdagavondsessie van start gaan. Deze vinden plaats van 19.30-21.30 uur op de volgende data:
21 september
19 oktober
16 november
14 december
18 januari 2023

Meer weten over Happy KidsCare?

“Vroeger stootte ik Lex van me af, maar nu denk ik: wat gezellig dat hij er is.”

vertel me meer

Waar vindt de logeerbegeleiding plaats?

vertel me meer

Jeugdprofessional Delft, Parttime 28-32 uur p/week

vertel me meer