Home » Cursus/Training » Opvoedondersteuning
shutterstock_288630611

"Je krijgt stap voor stap inzicht in de mogelijkheden en oplossingen die er zijn."

Gratis Online Training Opvoedondersteuning

We weten het maar al te goed: bij een gezin met een kind met ADHD, autisme of aanverwante gedragsproblematiek, kan de sfeer in huis tot het nulpunt dalen. Die problemen los je niet in een dag op. Maar dankzij onze Online Training Opvoedondersteuning kan er in een maand wel heel veel veranderen. 

Regelmatig zien we dat ouders ‘erdoorheen zitten’ en niet meer weten wat ze met hun kind en de situatie aan moeten. Toch gaan wij er altijd vanuit dat er meer oplossingen zijn dan problemen. Daarom ondersteunen wij door elke dag een stapje in de goede richting te doen.

Iedere dag een tip

Met de Online Training Opvoedondersteuning coachen wij ouders een maand lang om de regie over hun gezinsleven terug te pakken. Dertig dagen lang krijg je iedere dag een tip of een vraag, toegepast op jouw situatie. Daarmee kun je aan de slag, zonder dat je alles tegelijk hoeft te doen en te onthouden. Zodoende creëer je rust in het gezin, leer je prioriteiten te stellen en krijg je meer vertrouwen in de omgang met je kind. De ervaring leert dat die situatie na een maand vaak sterk verbeterd is.

Eén advies – volgens één van onze medewerkers is het zelfs de ultieme tip – krijg je alvast cadeau: Zorg goed voor jezelf en put jezelf niet helemaal uit. Wanneer je goed in je vel zit en energie hebt, kun je er ook op een goede manier zijn voor je kind.=