Home » Cursus/Training » Vader & Kind Weekend
vader kind weekend

"Ik keek er best tegenop, maar ik ben blij dat ik toch gegaan ben. Het was vet om met mijn vader allerlei gave activiteiten te doen. Ook luisterde hij een keer echt naar me."

Vader & Kind Weekend

‘Voor het eerst sinds jaren maakte ik weer eens echt contact met mijn zoon’. Dat zei een vader over het Vader & Kind Weekend van Happy KidsCare. Deze weekenden organiseren wij voor alle vaders die het contact met hun zoon of dochter met een diagnose ADHD of autisme willen verbeteren of zelfs herstellen.

Voor veel vaders is het niet altijd makkelijk om contact te maken met hun kind. ADHD, een autistische stoornis of bijbehorende gedragsuitingen maken dat nog veel moeilijker. Een weekend samen in de buitenlucht is dan ook de ideale manier om grenzen te verleggen, zelfvertrouwen te krijgen en angsten te overwinnen. Door samen opdrachten te doen leer je hulp van elkaar te vragen en elkaar te vertrouwen. Begeleiders, jeugdzorgwerkers en (buiten)sportinstructeurs ondersteunen jou en je kind daarbij.

Avontuur

De het inhoudelijke programma van de weekenden vinden plaats bij 2Sur5 Westland en de overnachtingen vinden plaats in Delft. De Vader-kindweekenden duren van zaterdagochtend tot zondagmiddag. Is jouw kind tussen de 10 en 16 jaar oud en zijn jullie niet bang om samen vies te worden? Schrijf je dan in voor dit geweldige avontuur!

De eerstvolgende Vader & Kind weekenden vinden plaats op:

  • Zaterdag 1 & zondag 2 mei 2021
  • Zaterdag 14 & zondag 15 augustus 2021

Aanmelden?

Aanmelden kan met een indicatie (ZIN) of vanuit PGB. Na aanmelding nemen wij verder contact met je op.