Home » Vacature » Vacature: Ouderbegeleider / Ambulant Jeugdzorgwerker
Vacature Ouderbegeleider/ Ambulant Jeugdzorgwerker Happy KidsCare Delft

"We hebben weliswaar geen toverstaf of standaardrecept voor een happy family, maar wel een heilig geloof in dat ieder kind zoveel meer is dan een diagnose. "

Vacature: Ouderbegeleider / Ambulant Jeugdzorgwerker C (gesloten)

Ieder kind heeft talenten en verdient aandacht, complimenten en positieve prikkels. Happy KidsCare is een gespecialiseerde jeugdhulpinstelling in Delft voor kinderen met de diagnose autisme, ADHD en/of andere gedragsproblematiek. Ons werk is van onschatbare waarde. We hebben weliswaar geen toverstaf of standaardrecept voor een happy family, maar wel een heilig geloof in dat ieder kind zoveel meer is dan een diagnose. We stellen dan ook het eindresultaat centraal en bieden op basis daarvan professionele begeleiding op maat. Happy KidsCare is een jonge, groeiende organisatie met circa 40 enthousiaste medewerkers.

Vanwege de uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Ouderbegeleider / Ambulant Jeugdzorgwerker C
(minimaal 24 uur per week)

Wil je veel afwisseling in je werk en dat geen dag hetzelfde is? Ben je goed in het begeleiden en ondersteunen van kinderen en gezinnen? Houd je van werken in een hecht team en sta jij stevig in je schoenen? Dan is Happy KidsCare op zoek naar jou!!

Wat ga je doen?

Als ambulant jeugdzorgwerker begeleidt je gezinnen met kinderen met de diagnose ADHD, Autisme en/of hechtingsproblematiek. Je biedt ondersteuning met als doel het gezinssysteem als geheel te versterken. Dit doe je onder andere door het geven van praktische individuele en groeps- opvoedondersteuning aan ouders. We vinden het belangrijk dat je dit doet vanuit een positieve levensvisie. Ook zorg je voor borging van de pedagogische situatie door observatie, begeleiding, stimulering en activering van het gezin en diens netwerk. Hierbij ga je uit van de al aanwezige competenties. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan en het plan van aanpak.

Wat neem je mee aan ervaring en kennis?

 • (Minimaal) een HBO diploma (pedagogiek, psychologie, MWD, SPH) of een daarmee vergelijkbare kwalificatie
 • (Minimaal) 5 jaar ervaring in ouderbegeleiding en/of behandeling van de onze doelgroep.
 • Je bent bekend met verschillende sociale vaardigheids- en interventietechnieken en kunt deze op de lange termijn resultaatgericht inzetten.
 • De ontwikkeling van (jonge) kinderen met gedragsproblematiek kent geen geheimen voor je.
 • Je bent initiatiefrijk, slagvaardig, proactief en je hebt daarbij uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring met de Geef de me de 5-methodiek
 • Voor elk probleem bedenk jij in no-time een oplossing. Hierdoor hebben wij aan jou een zelfstandige professional die tegelijkertijd goed kan samenwerken in een team.

Wij bieden?

 • Een uitdagende en informele werkomgeving waarbij het kind en de ouders centraal staan.
 • Een groeiende jeugdzorgorganisatie met veel ambitie, waarin je mee kunt denken in de verdere ontwikkeling.
 • Een organisatie met een open cultuur, korte communicatielijnen en waar je vooral jezelf kunt zijn.
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden met o.a. ons eigen platform Happy KidsCare Academy. Ook met toekenning van SKJ punten.
 • Salaris en de arbeidsvoorwaarden overeenkomstig conform de CAO Jeugdzorg (€ 2.310 –
  € 3.431) per maand.
 • Eindejaarsuitkering van 8,3%.

Solliciteren

Geïnteresseerd in de vacature Ouderbegeleider /Ambulant Jeugdzorgwerker? Stuur dan je sollicitatie met motivatiebrief en CV uiterlijk 6 december 2019 naar personeelszaken@happykidscare.nl. Vragen? Bel 015-214 51 40. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Nilza Miranda.