Home » Vacature » Vacature: Jeugdzorgwerker C
jeugdzorgwerker c
Vacature Ouderbegeleider/ Ambulant Jeugdzorgwerker Happy KidsCare Delft

"We hebben weliswaar geen toverstaf of standaardrecept voor een happy family, maar wel een heilig geloof in dat ieder kind zoveel meer is dan een diagnose. "

Vacature: Jeugdzorgwerker C Logeer-/Ambulant begeleider

Vacature Doorgewinterde Jeugdzorgwerker C  28-22 u

Wie zijn wij?

Happy KidsCare is een gespecialiseerde jeugdhulporganisatie in Delft voor kinderen met de diagnose autisme of/of ADHD. Happy KidsCare gaat uit van de gedachte dat ieder kind zoveel meer is dan dit stempeltje of etiket. In onze vertrouwde, pedagogische omgeving leren de kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden aan. We werken competentiegericht volgens de Geef me de 5-methodiek en bieden vanuit onze positieve levensvisie passende professionele begeleiding en ondersteuning. Happy KidsCare is een vernieuwende jonge platte organisatie met circa 30 medewerkers en wij willen graag groeien.

Ter versterking van ons team zoeken wij per direct twee doorgewinterde Jeugdzorgwerkers

Wat ga je doen?

Jij geeft naast ambulante (ouder)begeleiding ook logeerbegeleiding voor 1 a 2 weekenden per maand. Je voert enthousiast onze visie op de begeleiding van de kinderen uit. We werken aan de hand van vooraf opgestelde maandthema’s en programma’s  aan de individuele doelen en zorgplannen. De ‘Geef mij de 5-methodiek’ staat centraal. Je bent mentor van meerdere kinderen. Je betrekt zowel het kind als de ouder(s) en het netwerkwerk. Je vindt het antwoord op vragen als; waar zitten ze mee en wat drijft ze?

Door jouw jarenlange ervaring en kennis in de jeugdzorg neem je zelfverzekerd je positie in tussen gemeenten, scholen en ouders. Je stelt je krachtig op in het belang van het kind. Op dat vlak ben je ook een sparringpartner voor je collega’s. Zo help je ons team te groeien naar een nog hoger niveau.

Je weet dat het werk van een jeugdzorgwerker dynamisch en uitdagend is. Je zet je met liefde in voor de doelgroep en verdiept je écht in de jongeren. Je bent de stabiele factor die een gezin nodig heeft. Met jouw positieve bijdrage zorg jij voor rust en regelmaat in hun leven.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO- SPH-, Pedagogiek- of soortgelijk diploma met een SKJ registratie
  • Je loopt al ruim 10 jaar mee in de jeugdzorg en bent al bekend met de ‘Geef mij de vijf’-methodiek.
  • Met jouw enthousiaste en energieke werkhouding begeleid je de kinderen en leid je groepsprocessen in positieve banen.
  • Je bent flexibel inzetbaar (ook in de avonduren) en bent tenminste twee weekenden per maand en tijdens de schoolvakanties beschikbaar.

Wat bieden wij?

  • Je krijgt jaarlijks een studiebudget om je verder te ontwikkelen. Je krijgt persoonlijke begeleiding in de vorm van Intervisies en Supervisies. Wij regelen de SK- registratie en verzorgen andere verplichte trainingen.
  • Je komt te werken in een uitdagende en informele werkomgeving, waarbij het kind en de ouders centraal staan;
  • Happy KidsCare is dynamisch. Je kunt meedenken over jouw eigen ontwikkeling en die van de organisatie;
  • Onze communicatielijnen zijn kort.
  • Je ontvangt een marktconform salaris volgens de cao jeugdzorg en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan een sollicitatie met motivatiebrief en CV naar info@happykidscare.nl. Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op: 015-2145 140.