Ontwikkelen

Home » Stage lopen

Stage lopen bij Happy KidsCare

Geen opleiding is beter dan de praktijk die onze cliënten zelf bieden. Daarom vinden we het belangrijk om jonge, enthousiaste studenten een plek te geven om het vak te leren en volop hun skills te ontwikkelen. We hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten van diverse HBO- en MBO-opleidingen.

Eerlijk gezegd doen we dat ook een beetje uit eigenbelang. De komst van een stagiair werkt verfrissend voor onszelf. Studenten hebben op school immers de nieuwste theorieën en vaardigheden meegekregen en daar horen we graag meer over. Daarnaast draag je als stagiair op je eigen manier bij aan de kwaliteit van onze organisatie en onze dienstverlening.

Bij Happy KidsCare hebben we regelmatig stageplaatsen voor studenten van deze studies en opleidingen:

  • HBO Toegepaste Psychologie
  • HBO Social Work
  • MBO Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen (PBSD)
  • MBO zorg opleidingen vanaf niveau 4

Van stageplaats naar werken in de jeugdzorg

Veel van onze medewerkers zijn als stagiair bij Happy KidsCare begonnen. Geen toeval, want we zien stagiaires als mogelijke toekomstige collega’s. Dus: volg jij een van deze opleidingen en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats met kans op een baan? Vraag dan eens naar de mogelijkheden! Je kunt contact opnemen met ons secretariaat via info@happykidscare.nl. Aanmelden als stagiair kan door je motivatiebrief en cv te mailen.

Beschikbare stageplaatsen:

shutterstock_125266523

"Veel van onze medewerkers zijn als stagiair bij Happy KidsCare begonnen."