Home » Vacature » Stage vacature: Jeugdzorgwerker
Vacature Ouderbegeleider/ Ambulant Jeugdzorgwerker Happy KidsCare Delft

"We hebben weliswaar geen toverstaf of standaardrecept voor een happy family, maar wel een heilig geloof in dat ieder kind zoveel meer is dan een diagnose. "

Stage vacature: Jeugdzorgwerker (vanaf september 2021 weer plek)

Happy KidsCare begeleidt kinderen en ouders bij problematiek voortkomend uit de diagnose ADHD en/of Autisme en aanverwante symptomen. Happy KidsCare biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan kinderen door middel van logeer– en naschoolse  groepsbegeleiding in Delft.

Happy KidsCare opzoek naar:

Stagiairs Jeugdzorgwerker

Wil je veel afwisseling in je werk en dat geen dag hetzelfde is? Ben je goed in het begeleiden en ondersteunen van kinderen en gezinnen? Houd je van werken in een hecht team en sta jij stevig in je schoenen? Dan is Happy KidsCare op zoek naar jou!!

Wat doet een jeugdzorgwerker bij Happy KidsCare?

Tijdens de weekenden en naschoolse groepsbegeleiding draag je zorg voor een enthousiaste uitvoering van de Happy KidsCare visie over begeleiding van de kinderen volgens de Geef me de 5 methodiek. Aan de hand van vooraf opgestelde maandthema’s wordt er met de kinderen gewerkt aan het vergoten van hun weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Functie eisen:

Je volgt een HBO opleiding SPH, Pedagogiek of een soort gelijke opleiding. Ook beschik je over een positieve en energieke werkhouding om de kinderen te begeleiden en groepsprocessen in positieve banen te leiden. Je bent tenminste 1 weekend per maand en tijdens de schoolvakanties beschikbaar voor de logeerbegeleiding.

Wij bieden:

Naast een prettige en uitdagende werkomgeving, bieden we de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en ervaring op te doen met een uitdagende doelgroep. Elke donderdagochtend vindt de stagebegeleiding, intervisie en/of training plaats van 9.00 - 12.00. Afhankelijk van de duur en omvang van de stage is er tevens een stagevergoeding van maximaal € 250,00 beschikbaar.

Solliciteren

Geïnteresseerd in de stage vacature Jeugdzorgwerker? Stuur dan je sollicitatie met motivatiebrief en CV naar info@happykidscare.nl. Vragen? Bel 015-214 51 40. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Kavita van Personeelszaken.

LET OP: er is pas vanaf september 2021 weer plek!