Home » Blog » 14 september: Lustrumfeest
Nilza en Judith 1

"Trots, feest, verbinding, betrokken, ontroerd, betekenisvol, dankbaar"

Feest!

Trots, Feest, Verbinding, Betrokken, Ontroerd, Blij, Betekenisvol, Dankbaar. Stuk voor stuk woorden die slaan op ons geweldige lustrumfeest.
Op zaterdag 14 september jl. is ons 5-jarig bestaan in het bijzijn van de kinderen, ouders/verzorgers, medewerkers en vrienden en familie gevierd. Het was een prachtige dag volop leuke activiteiten en samenzijn. Wij zijn ongelooflijk trots op hetgeen wat bereikt is en kijken vol vertrouwen naar de toekomst.

Bestuurders Nilza Miranda en Judith Nieuwpoort zijn vijf jaar geleden samen het avontuur aangegaan en dat heeft geleid tot deze prachtige organisatie waar jaarlijks vele kinderen en gezinnen worden ondersteund en begeleid. Deze begeleiding en ondersteuning kan allerlei vormen aannemen. Van ambulante zorg tot groepsbegeleiding en van een vader & kind weekend tot een online training opvoedondersteuning. Happy KidsCare is een gespecialiseerde jeugdhulpinstelling die kwalitatieve begeleiding biedt aan gezinnen waarbij een diagnose ADHD, autisme of aanverwante problematiek aanwezig is.

Happy KidsCare creeert een veilige plek waar talenten en kwaliteiten worden ontdekt vergroot en verstevigd!

Op naar de volgende 5 jaar!