Home » Blog » Kerstboomactie Delft en Den Hoorn 2019
kerstboomactie 2019 delft en den hoorn

Help jij mee om kerstwensen in vervulling te laten gaan?

Kerstboomactie voor kinderen die niet thuis kunnen zijn met Kerst

Ondernemers uit Delft organiseren ook dit jaar weer een Kerstboomactie voor kinderen die thuis geen Kerst kunnen vieren. Met de kerstboomactie willen ze de kinderen laten weten dat er mensen zijn die aan hun denken en ze een warm hart toedragen. De ingezamelde cadeautjes zijn voor kinderen die niet thuis kunnen wonen, uit huis zijn geplaatst voor hun eigen veiligheid of tijdelijk zijn opgenomen.

Kerst staat voor de meeste mensen voor gezellig samenzijn met familie. Samen eten, spelletjes doen en cadeaus uitwisselen. Maar niet voor iedereen is dit even vanzelfsprekend. Er zijn kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen zijn met kerst en het zonder hun familie moeten doen. Hoewel die leegte nooit helemaal opgevuld kan worden, kan er wel iets gedaan worden om hun kerst toch een beetje vrolijker te maken.

Daarom roepen verschillende ondernemers (Hema, Happy KidsCare, ZON Kinderen en Westcord Hotel) iedereen die het kan missen op om een wens uit de boom in vervulling te laten gaan. Hoe het werkt? In de actiebomen hangen allemaal wensen van kinderen die thuis geen kerst kunnen vieren. Haal er één uit (meer mag natuurlijk ook), koop het cadeau dat gewenst is en leg hem onder de actieboom. Geen tijd? Een donatie mag natuurlijk ook. Zo zorg jij ervoor dat jij één van de honderden kinderen een vrolijke kerst geeft. De actie-Kerstbomen kan je vanaf nu tot en met 18 december 2019 op verschillende locaties in de stad vinden.

Locaties Kerstboomactie:

  • Aankomende weken tot en met 18 december staat de Kerstboom bij het WestCord hotel, Olof Palmestraat 2 in Delft
  • Op vrijdag 13 december staat de Kerstboom op de Kerstmarkt in Den Hoorn en staat het team van ZON Kinderen klaar om u een wens uit de boom in vervulling te laten gaan.
  • Op zaterdag 14 december staat de Kerstboom bij HEMA Molslaan 33 in Delft. Het Happy KidsCare-team en een aantal Happy kids zullen u ontvangen met een grote glimlach.