Samen voor de jeugdzorg

Home » Happy KidsCare Academy

HKC Academy

Bij Happy KidsCare hebben we een schat aan kennis over en ervaring in de jeugdzorg. Die willen we graag delen om de jeugdzorg in het algemeen naar een hoger level te tillen. Daarom is er de Happy KidsCare Academy (HKC Academy). Dit is een online platform voor alle jeugdzorgprofessionals in de Benelux.

De HKC is onder meer dé plek waar jeugdzorgorganisaties trainingen en opleidingen voor hun professionals kunnen vinden. Omdat het vinden van geschikte trainingen en opleidingen vaak voelt als zoeken naar een speld in een hooiberg, heeft de HKC ze overzichtelijk bij elkaar gebracht op één platform.

Workshops op Happy Day

De HKC Academy doet echter nog meer om de jeugdzorg naar een hoger niveau te tillen. Zo organiseren we elk jaar de Happy Day, waar jeugdzorgprofessionals elkaar kunnen ontmoeten, informatie kunnen uitwisselen en mee kunnen doen aan verschillende workshops. Het is dé dag waarop we met elkaar professionals in de jeugdzorg in het zonnetje zetten.

Ook op alle andere dagen in het jaar is de HKC er voor jeugdzorgprofessionals. Zo kun je op onze website terecht voor bijvoorbeeld inspiratie en mooie verhalen, nieuws uit de sector en informatie over vacatures en de cao.

Wil je meer weten? Kijk op www.hkcacademy.nl!

shutterstock_119721862

"Bij de HKC Academy begrijpen we waar jij als jeugdzorgprofessional tegenaan loopt."